Skip to content


Zorgvervoer ondersteuning

Wanneer een cliënt naar een andere locatie verplaatst wordt dan worden hier logistieke stappen voor genomen. De veiligheid van de cliënt, de begeleiders en eventuele omstanders moeten gewaarborgd worden. Dan is het soms wenselijk dat er ondersteuning beschikbaar is die bij kan springen als de cliënt frustratie signalen begint te vertonen. Naast een zorgmedewerker moet er dan nog 1 of 2 medewerkers extra ingeroosterd worden. Helaas ontbreekt het bij de meeste instellingen aan capaciteit om dit te faciliteren. Top Zorg Nederland zijn flexibel in te zetten tegen lagere kosten dan een eigen collega of een specialistisch uitzendbureau. Dan is de keuze snel gemaakt in het belang van de cliënt en de zorginstelling. Top Zorg Nederland worden intern getraind door een Register Docent Gevaarsbeheersing omtrent de fysieke- en verbale procedures waardoor het aantal incidenten terug zal lopen. Alles conform de instructies zoals deze reeds gelden op de zorglocatie.

Voordelen van begeleiding door vakkundige Zorgbegeleiders

Top Zorg Nederland medewerkers kunnen voor kleine dagdelen ingezet worden, dit voorkomt dat u een collega een hele dag dient in te plannen voor een begeleiding van bijvoorbeeld 4 uur. De kosten wegen zo af tegen de baten.  Een professionele partner zoals Top Zorg Nederland zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  1. Transport begeleiding 2 op 1 (zorgmedewerker en een Top Zorg Nederland);
  2. Transport begeleiding 1 op 1 (met goede randvoorwaarden);
  3. Transport begeleiding 24 u per dag;
  4. Transport begeleiding dagdeel;
  5. Transportbegeleiding eventueel met eigen vervoer.

Zorgbegeleiding van Top Zorg Nederland 

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze zorgbegeleiders