Skip to content


Zorgbegeleider Ad-Hoc

Soms ontstaat er een gevaarlijke situatie waarbij ondersteuning binnen 1 uur noodzakelijk blijkt. Mogelijk is diens aanwezigheid al voldoende om het onveiligheidsgevoel weg te nemen waardoor de rust wederkeert op de afdeling. Top Zorg Nederland worden intern getraind door een Register Docent Gevaarsbeheersing omtrent de fysieke- en verbale procedures waardoor het aantal incidenten terug zal lopen. Alles conform de instructies zoals deze ook gelden op de zorglocatie.

Voordelen van vakkundige Ad-Hoc Zorgbegeleiders

Zorgbegeleiders zijn vaak de eerste en laatste personen die uw cliënten en bezoekers tegenkomen. Zij zijn uw visitekaartjes. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op agressie en/of geweld in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op cliënten, ondersteuning bij huishoudelijke taken, activiteitenbegeleiding en natuurlijk het ondersteunen bij incidenten. Een professionele partner zoals Top Zorg Nederland kan uw organisatie hierin ontzorgen.

Deze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Aankomst van een zorgbegeleider < 1 uur nadat het verzoek is binnengekomen;
  • Dezelfde werkzaamheden als reguliere zorgbegeleiding kunnen worden uitgevoerd;
  • Minimale afname duur is 4 uur.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Top Zorg Nederland voor zorgbegeleiding op maat?

Ad-Hoc Zorgbegeleiding van Top Zorg Nederland

Ad-Hoc Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren reguliere en Ad-Hoc zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze zorgbegeleiders.