Skip to content


Activiteitenbegeleiding

Op bepaalde momenten komt uw zorgstaf handen tekort om cliënten voldoende te prikkelen. Irritaties bouwen zich dan snel op, zowel bij cliënten maar ook bij de bezoekers of de zorgstaf. Top Zorg Nederland zijn hierbij flexibel in te zetten en kunnen deze activiteiten namens u uitvoeren. De kosten liggen lager dan die van het eigen personeel en u bent niet gebonden aan hoge investeringskosten. U betaalt wat u afneemt (vraag naar de voorwaarden) Top Zorg Nederland worden intern getraind door een Register Docent Gevaarsbeheersing omtrent de fysieke- en verbale procedures waardoor het aantal incidenten terug zal lopen. Alles conform de instructies zoals deze ook gelden op de zorglocatie.

Voordelen van vakkundige activiteitenbegeleiding door Top Zorg Nederland

Zorgbegeleiders zijn vaak de eerste en laatste personen die uw cliënten en bezoekers tegenkomen. Zij zijn uw visitekaartjes. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op agressie en/of geweld in de avond en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op cliënten, ondersteuning bij huishoudelijke taken, activiteitenbegeleiding en natuurlijk het ondersteunen bij incidenten. Een professionele partner zoals Top Zorg Nederland zal u hierin ontzorgen.

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Het begeleiden van cliënten met een hoge spanningsboog;
  • Vroeg signaleren en vroeg interveniëren;
  • Ondersteunen van de zorgstaf in reguliere werkzaamheden;
  • Het (terug)brengen van een veiligheidsgevoel voor alle betrokkenen.

Activiteitenbegeleiding van Top Zorg Nederland

Activiteitenbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze zorgbegeleiders.